کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

بارزانی: به هیچ وجه تهدیدی برای همسایگان به‌ویژه ایران نخواهیم بود

رئیس اقلیم کردستان عراق در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای انفجار تروریستی کرمان در کنسولگری ایران در اربیل گفت «به هیچ وجه تهدیدی برای همسایگان خود به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران نخواهیم بود».
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق روز دوشنبه در مراسم بزرگداشت شهدای انفجار تروریستی کرمان در کنسولگری ایران در اربیل شرکت کرد.

بارزانی در حاشیه این مراسم در گفتگو با رسانه‌ها گفت: اینجا آمدیم تا با مردم ایران به‌ویژه کرمان ابراز همدردی کنیم.

مقام ارشد عراقی گفت: گروهک داعش پدیده‌ای منطقه‌ای است که در منطقه ما حضور دارد. بر لزوم تداوم همکاری برای ریشه‌کن کردن تروریست‌ها تاکید می‌کنیم و به طور همزمان به یاد داریم که جمهوری اسلامی ایران در سال‌های گذشته به عراق و اقلیم کردستان کمک کرد.

بارزانی خاطرنشان کرد که «ما با حضور در اینجا بر این مسائل تاکید و از حمایت‌های ایران تقدیر و تشکر کردیم».

وی در خصوص روابط ایران و اقلیم کردستان گفت: ایران همسایه مهم ما است و ما همواره خواهان روابط خوب با این کشور هستیم. من فکر می‌کنم که روابط ایران و اقلیم کردستان در حال حاضر روابط خوبی است و امیدوارم که بهتر از این نیز شود.

رئیس اقلیم کردستان در پایان گفت: ما پیش از این تاکید کردیم و اکنون نیز مجددا تاکید می‌کنیم که به هیچ وجه تهدیدی برای همسایگان خود به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران نخواهیم بود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر